Coaching en Therapie

Heb je last van stress, niet kunnen loslaten, onzekerheid, faalangst, het gevoel van ik ben niet goed genoeg, ik weet niet wat ik wil, ik wil wel maar ik doe niets, ik durf niet, ik kan niet, niemand vind mij aardig, communicatie problemen…. wellicht dat ik je dan kan helpen.

Ik ben goed in het herkennen en zien van patronen en kan datgene zichtbaar maken waar mensen mee worstelen. Door mijn werk als onderzoeker, Totaal Balans therapeute en mijn werk als docent, trainer communicatieve vaardigheden en coach heb ik geleerd dat mensen kunnen blokkeren doordat ze of het patroon zelf niet zien, óf dat ze niet in staat zijn deze te doorbreken. Dit kan de ‘vertrouwde’ blinde vlek zijn maar het kan ook angst zijn die mensen ervan weerhoudt om tot de kern van het probleem door te dringen, ermee aan de slag te gaan en op te lossen.

Wat ik voor jou kan doen is jou begeleiden in het herkennen van je emotionele blokkades om vervolgens, door het inzetten van de juiste tools, negatieve patronen om te zetten naar positieve gedachten en gedrag, zodat je werkelijk vanuit je kracht gaat leven.

Ik werk vanuit een holistisch perspectief. Dit betekent dat ik uit ga van het concept dat alle facetten in je leven met elkaar in evenwicht behoren te zijn, wil je een gelukkig leven leiden. Als een gebied uit balans is, heeft dit ook effect op de rest van je leven. We gaan daarom samen ook op zoek naar wat je in je gedrag of handelen structureel kunt veranderen, zodat het probleem zich niet op een andere wijze opnieuw aan je presenteert.

Soms is een kleine aanwijzing al voldoende om het spoor weer te herkennen en je weg vol plezier en energie te vervolgen. Misschien heb je iets meer begeleiding nodig. Maar of het nu om één of om meerdere sessies gaat: je zult groei voelen en met hernieuwde energie die levenslust gaan ervaren waar je naar op zoek bent!